270-ASIANTUNTIJA-ARVIOINTI

 

Asiantuntijatyössä on kyse tehtävistä, joissa korostuvat erityisosaaminen sekä osaamisen hyödyntäminen, ongelman ratkaisu ja uuden luominen yhteistyössä muiden asiantuntijoiden kanssa. Corporate Spiritin 270POWER®-asiantuntija-arviointi on vaikuttava konsepti asiantuntijatyön ja siihen liittyvien odotusten arviointiin ja kehittämiseen.

270-arvioinnin taustalta löytyy yhdistelmä parhaimpia johtamis- ja työyhteisötaitokäytäntöjä, jotka pohjaavat mm. John Hunt (LBS), John Kotter(HBS), Unto Pirnes (JTO), Daniel Goleman näkemyksiin.

Asiantuntijoille laaditun palauteprosessin avulla arvioidaan henkilön valmiuksia ja toimintaa suhteessa asiantuntijatyön vaatimuksiin, painottaen vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja. Palautetta antavat arvioitavan henkilön itsensä lisäksi oma esimies sekä keskeiset kollegat ja yhteistyötahot.

270POWER®-ASIANTUNTIJA-ARVIOINNIN HYÖDYT

• Tukee asiantuntijan, projektitiimin- tai tiimin jäsenen toiminnan ja työyhteisötaitojen kohdennettua kehittymistä.
• Luo systemaattisen tavan arvioida henkilön potentiaalia esim. tuleviin esimiestehtäviin (high potential -ohjelmat, Talent Management/kyvykkyyksien johtaminen).
• Vahvistaa organisaation suoritus- ja kilpailukykyä asiantuntijoiden suoriutumisen ja yhteistyön toimivuuden parantuessa.

270POWER®-asiantuntija-arviointi koostuu kuudesta työyhteisötaitojen osa-alueesta.

Paras hyöty 270-arvioinnista saadaan, kun tulokset käsitellään keskustellen ja arvioitavalle (asiantuntijalle) laaditaan yhdessä (asiantuntijan ja ulkopuolisen konsultin kanssa) henkilökohtainen, työn tavoitteisiin linkittyvä kehittämissuunnitelma. Lue lisää fasilitointikeskustelusta.

RAPORTOINNISTA TUKEA TULOSTEN HYÖDYNTÄMISEEN

270POWER® asiantuntija-arviointi hyödyntää viimeisintä teknologiaa, joka mahdollistaa arviointiprosessin toteuttamisen tehokkaasti ja luotettavasti, myös monikielisessä ympäristössä. Konseptin selkeät ja helposti analysoitavat raportit tukevat konkreettisesti asiantuntijatyön kehittämistä ja ovat helposti jaettavissa palautteensaajille CIXTRANET®-raportointijärjestelmän avulla.

Kokeile demoa!


Corporate Spirit noudattaa 270-arvioinneissaan Suomen henkilötietolain vaatimuksia. Rekisteriseloste on luettavissa täällä.

 

KYSY LISÄÄ:

Ulla Nikula
Head of Sales & Business Development
  +358 40 538 3538
  Lähetä viesti
TULE KÄYMÄÄN

Corporate Spirit Oy
Spektri Business Park, TRIO, 4.krs
Metsänneidonkuja 8
02130 Espoo

Corporate Spirit Oy
Läntinen Pitkäkatu 21-23 C
20100 Turku
OTA YHTEYTTÄ

+358 9 452 0730
info@corporatespirit.fi
www.corporatespirit.fi
SEURAA MEITÄ
TILAA UUTISKIRJE