CORPORATE SPIRIT

Corporate Spirit on liiketoimintalähtöisen kehittämisen ja organisaatioiden tunnemaailman johtamisen kumppani. Tuemme asiakkaitamme nykytilan selvittämisessä ja autamme rakentamaan kestäviä menestystarinoita – ihmisten kanssa.

Erityisosaamistamme ovat asiakkaan tarpeisiin räätälöidyt henkilöstötutkimukset, esimies- ja asiantuntija-arvioinnit sekä niiden hyödyntäminen liiketoiminnan tavoitteiden saavuttamiseksi. Olemme yli 30 vuoden kokemuksella markkinajohtaja Suomessa henkilöstötutkimuksissa ja 360-esimiesarvioinneissa. Olemme liiketoimintalähtöisen kehittämisen huippuasiantuntijoita.

Palvelemme asiakkaitamme Turussa, Espoossa, Tukholmassa, Oslossa, Münchenissä ja Lontoossa.  Olemme markkina- ja mielipidetutkimusalan kansainvälisen kattojärjestön ESOMARin sekä henkilöstöjohdon ja -ammattilaisten yhdistyksen HENRYn jäsen.

Olemme valtion yhteishankintayksikkö Hansel Oy:n johtamisen ja kehittämisen konsultointipalveluiden puitesopimustoimittaja. Corporate Spirit on osa-alueen Työyhteisöt ja esimiestyön kehittäminen toimittaja kaudella 2017-2021.

 

ENGAGING PEOPLE FOR SUCCESS!

 

 

TULE KÄYMÄÄN

Corporate Spirit Oy
Spektri Business Park, TRIO, 4.krs
Metsänneidonkuja 8
02130 Espoo

Corporate Spirit Oy
Läntinen Pitkäkatu 21-23 C
20100 Turku
OTA YHTEYTTÄ

+358 9 452 0730
info@corporatespirit.fi
www.corporatespirit.fi
SEURAA MEITÄ
TILAA UUTISKIRJE